webleads-tracker

Posted:
18 June 2015

Author:
Ara.cat

Barcelona acull la trobada anual de directors de diaris del món

El congrés  Global Editors Network Summit 2015 ha arrencat aquest dimecres a Barcelona i fins divendres reunirà al CCCB més de 600 participants, en una trobada que anualment reuneix professionals de tot el món per compartir les seves experiències i passió pel periodisme de qualitat. En declaracions a l'ACN, Conchita Catalan, ajudant del director de comunicacions de GEN, ha apuntat que al congrés es parlarà sobretot de la innovació digital als mitjans de comunicació. En aquest sentit, ha indicat que "s'analitzen les tendències actuals i es mira al futur i es presenten les innovacions més importants que s'han fet i que es plantegen per als pròxims anys".

Global Editors Network (GEN) és una comunitat de més de 25.000 periodistes que treballen en diferents plataformes com diaris, ràdios, televisions i webs. Com han explicat des de GEN, "la seva missió consisteix a definir el futur del periodisme fent èmfasi en la innovació a les sales de redacció". "El periodista té futur sempre que renovi el diàleg amb els lectors o usuaris i accepti la contribució de les tecnologies digitals", considera l'organització.

Read more
Ara.cat
18 June 2015